En inte-så-blank Canvas

I ett område fyllt av historisk kuriosa och arv från en svunnen tid stod en till synes avskalad fastighet med blank, rutmönstrad fasad. Kanske kunde den upplevas som något anonym. Kringliggande fastigheter hade samtliga namn som identifierade dem på det ena eller andra sättet, och det behövdes även här.

Blankvit fasad, genomgående rutigt mönster, precis som en målarduk. Atriet som stod tomt behövdes fyllas med liv, det behövde målas ut för att inte vara ett blankt papper, en blank canvas. Att döpa fastigheten till just Canvas kändes som en självklarhet med dessa iakttagelser i backspegeln.

Reception/konferens

Receptionen med sina servicefunktioner ger ett välkomnande intryck och blir en knutpunkt för både hyresgäster och besökare. Här går det också bra att boka konferensrum vid behov.

Café & restaurang

I Canvas mysiga café & restaurang kan du avnjuta både ditt morgonkaffe, fika och lunch. För de där tillfällena när man vill sätta lite guldkant på arbetsveckan går det bra att boka caféets lokaler för afterwork och andra nöjesevent.

Bekvämt och behövligt

Utöver det har du som hyresgäst också närhet till en uppsjö av bekvämligheter, sevärdheter och nödvändigheter. Som Malmö Saluhall till exempel. För vad är nödvändigare än riktigt bra tilltugg till fredagsfikat?

Parkera nära jobbet

I huset finns ett mindre garage för både bil och cykel. Tar du cykeln kan du även duscha och byta om i våra gemensamma omklädningsrum. Även parkeringshuset i Malmö Live erbjuder extra parkering för våra hyresgäster och besökare.

Högsta miljöcertifiering

Canvas innehar status LEED Platinum, som är den högsta miljöcertifiering en byggnad kan få. LEED är ett globalt certifieringssystem, som syftar till att identifiera, genomföra och mäta miljövänlig design, konstruktion, drift och underhåll.